Érettségi tétel, hogy van ez?
Figyelt kérdés
Még csak tizenegyedikes vagyok, de szeretnék érdeklődni idén érettségizők, vagy már érettségizettektől kérdezném, hogy hogy működik ez a tétel dolog.
Odáig értem, hogy a tételek témakörök amikből húzni kell szóbelin. És azt is értem, hogy ezeket a tételek ki kell dolgozni. De a tétel sor mindig ugyanaz és abból valamennyi van amit lehet húzni érettségin? Vagy hogy? És mikor adják ki a tételt sort, utolsó félévben, és akkor egész fél évben azt dolgozom vagy hogy néz ki?
2011. nov. 23. 16:51
1/2 anonim válasza:
Tételsor, egy szó. Nem ugyanaz mindig, és a legtöbb tárgyból (pl. magyar kivételével) nem is kapod meg, csak a témaköröket, a tételeket meg a húzáskor látod meg. A témaköröket kb. félévkor ki kell adni, 60 nappal az első írásbeli előtt.
2/2 A kérdező kommentje:
Á értem, és köszi :)
2011. nov. 24. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!