Emelt szintű kémia érettségire könyvek?
Sziasztok!
Kémiából szeretnék emelt szinten érettségizni. Esetleg aki érettségizett már emelten tudna segíteni, hogy milyen könyvekből, feladatgyűjteményekből érdemes készülni?
Köszönöm!
Hali!
Én most emelteztem, 94%-os lett az írásbelim. Tudom ajánlani Villányi könyvei közül az Ötösöm lesz kémiából feladatgyűjteményt a számolásokhoz, illetve a Kémia, összefoglaló középiskolásoknak könyvet az elméleti áttekintéshez. A gyakorlathoz érdemes egyszer vagy kétszer átolvasni Czirók Ede Így készülj a kétszintű érettségire kémiából!-ját, van hozzá DVD is (amin nem tudom mi van egyébként).
Egyébként jók még a különböző "próbaérettségi" kiadványok, és lehet csinálgatni a korábbi feladatsorokat is (ezek fent vannak az OH honlapján). Egyszer pedig szerintem még érdemes átfutni a követelményrendszert is, sokat segíthet.
Én még nem érettségiztem, de kémia emeltre készülök, és fakton ebből tanulunk: Villányi: Kémia a kétszintű érettségire, ennek van egy feladatgyűjteménye is, meg az Ötösöm lesz kémiából tényleg jó a számításokhoz.
Plusz csináld meg a régebbi érettségiket, és a követelményrendszert is alaposan nézd át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!