Keresztféléves mesterképzésre jelentkeztem, de még nincs meg a diplomám. Mesterképzésre viszont csak oklevéllel nyerhetsz felvételt. Rosszul tudom?
Figyelt kérdés
Tehát januárban kapom meg az oklevelet. Viszont a diplomámhoz kellene még egy nyelvvizsga, amit most hétvégén fogok megcsinálni. Az eredménye meglesz decemberre. Viszont ha esetleg nem sikerül, akkor nem kapok oklevelet, csak tanusítványt. Tanusítvánnyal pedig nem vesznek fel mesterképzésre, ha jól tudom.2011. nov. 17. 14:55
1/2 anonim válasza:
Ha nem sikerül a nyelvvizsgàd,nem fognak felvenni mesterképzésre,illetve érvénytelen lesz a felvételid.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, akkor ezen sok múlik...:)
2011. nov. 18. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!