Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ki az, aki úgy ment továbbtanu...

Ki az, aki úgy ment továbbtanulni teljesen új helyre, hogy ott nem ismert senkit? Milyen volt?

Figyelt kérdés

Középiskola utánra gondolok.

Ismerőseim közül sokan úgy jelentkeztek, h barátokkal együtt.

2009. máj. 8. 17:18
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

ÉN.

Engem nem érdekelt, ki hova megy, saját életem van,és nem valószínű, hogy az lesz a legjobb barátom, aki kis tini eszetlen lányként velem van.

Persze, kiderült volt ismerősöm az osztályban, de ez meglepetés volt

2009. máj. 8. 17:24
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is így mentem, kb azért mint az első válaszoló. Egyáltalán nem befolyásolt az ,hogy ki hova megy, saját életem és saját döntéseim voltak/vannak.
2009. máj. 8. 17:31
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerinetm rengetegen úgy mennek, hogy nem ismerik az új helyet.

Nehogy már a középsulis haverok döntsék el ,h mi akarsz lenni... :)

2009. máj. 8. 17:42
 4/10 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem sokan (a legtöbben) már középiskolába is így mennek.
2009. máj. 8. 17:48
 5/10 A kérdező kommentje:
:) Én is így gondolom. Ha sikerül a felvételim, akkor új városba, és iskolába megyek.
2009. máj. 8. 18:13
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is így jelentkeztem. Aztán kiderült, hogy egy volt osztálytársam is ide jelentkezett, utána pedig egy évvel később másik kettő ismerős. Pedig én nem is ajánlottam nekik... :D
2009. máj. 8. 18:17
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
En. Az osztalybol en leszek az egyetlen (!) bolcsesz, nemhogy a szak nem egyezik, de meg a kar se.
2009. máj. 8. 20:39
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

én is..

de én nem örültem. hiányoztak a régiek, mindenki ismert mindenkit :S a többieknek akik ide jöttek volna nem sikerült. attól még nagyon örültem, h nekem igen persze, de megérte volna egy másik is.

persze mostmár jobb. de nagyon nehéz volt..

2009. máj. 9. 12:58
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

hehe

az nem olyan egoistás-persze volt:P

attól még persze igazán örültem, h nekem igen...:)

2009. máj. 9. 12:58
 10/10 anonim válasza:
Én is úgy mentem közpéiskolába, hogy ott senkit nem ismertem és egyik osztálytársam se jött oda. De nem bántam meg:) Főleg azért mert ott senki nem ismert és végre önmagamat adhattam, és nem ment semmien pletyka arról, hogy milyen voltam régen. Előtted áll egy teljesen új élet, új tapasztalatokkal, új barátokkal:) Tök buli lesz
2009. máj. 15. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!