A gimnázium, középiskola vagy a szakképző vagy a szakközépiskola a jobb?
10.-es vagyok, de úgy hogy 9.-es anyagot tanulok, ugyanis tavaly nyelvi előkészítő osztályba jártam, és nem bántam meg semmit :) és persze szakközépbe járok
eddig tapasztalataim: gimibe olyanok mennek akik tudják, hogy tovább fognak tanulni, illvet azok akik sík hülyék és nem tudnak mit kezdeni az életükkel
szakközépbe azok járnak akiknek konkrét elképzelésük van az életről, okosak, szereznek érettségit, szakmát és biztosabban tudnak majd elhelyezkedni az életben
szakiskolába általában a síkhülyék jelentkeznek, igazi gettó hely..., persze tisztelet a kivételnek
köszönöm az válaszokat,sokat segített!!
AZ utolsó válaszolot nem értem ugyanis én nem pontoztam le senkit.
az lehet, de mások igen :)
nem vagyok hülye, van eszem hogy felismerjek dolgokat nem egóból mondom
az eddigi tapasztalataim ezt támasztják alá, 17 éves vagyok, már csak jobban átlátom hogy manapság mi hogy megy...
és akárki akármit mondd, egy jó szakközéppel sokkal többre megy mint akármi mással...
gimibe mész, van érettségid, de más nincs, és mivan ha nem vesznek fel főiskolára? szívás... mert nincs szakmád...
szakképzőbe nem az értelmiség jár...
erről ennyit...
gimnáziumok között is vannak különbségek
vannak igényesek, ahol az az alap, hogy egyetemre/főiskolára juttatják a diákokat és vannak olyanok is, melyek...
még 2009-ben írtam ehhez a kérdéshez választ
annyi üzennék az utolsónak (mint már írtam), közgazdasági szakközépbe jártam, és láss csodát, egyetemre járok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!