Előfordult már veletek olyan, hogy egy közeli barátotok egyszer csak elkezdett titeket zavarni, irritálni? Nem tett semmi konkrétumot, nem változtatott az eddigi viselkedésén, csak úgy kezdted érezni, hogy egyszerűen idegesít?
Figyelt kérdés
Nem találtam megfelelő kategóriát...2011. nov. 3. 17:08
11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Megy a zöld pacsi :)
2011. nov. 3. 17:42
12/14 anonim válasza:
Igen, kb. 1,5 évvel ezelõtt a legjobb barátnõm az örületbe tudott volna kergetni, hetekig idegesített a viselkedése, szinte menekültem elõle, nem tudom, miért. Ez az érzés egyszercsak elmúlt, azóta pedig még jobban szeretjük egymást. :) 15/L
13/14 anonim válasza:
Én néha a párommal vagyok így. Van, hogy meg tudnám folyatni, minden különösebb ok nélkül :D
14/14 anonim válasza:
Nálam is pont ez most a helyzet. Ha már meglátom irritál,és nem tudom megmagyarázni,meg elmondani,hogy mi az oka.. eltávolodtunk egymástól,és tök kínos,mert osztálytárs,minden nap találkozunk.. ráadásul legjobb barátnők voltunk,de valami nagyon megváltozott.../:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!