Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Matek szóbeli érettségin...

Matek szóbeli érettségin miket szoktak kérdezni? Vagy hogy működik egy ilyen?

Figyelt kérdés

Mindent írjatok le amit tudtok erről!

Asszem nekem ez lesz! :(

2009. máj. 5. 16:11
 1/6 anonim válasza:
73%

Nálunk úgy van hogy van 20 tétel és 1 tételen belül van 6 kérdés és arra kell válaszolni. Van 3 könnyebb(cos tétel, pitagorasz) és 3 nehezebb(egyenlet megoldás, valószínűségszámítás, stb) kérdés is.

Azt nem tudom nálatok hogy megy de nálunk így van..de nekem is sztem ez kellesz sajnos.

2009. máj. 5. 16:28
 2/6 anonim ***** válasza:
48%

Bolond vagy,dehogy lesz szóbeli.

Amúgy azthiszem,hogy azokat a tételeket kérdzeik,amiket elvileg át kellett vennetek évközben.Nekünk nagyon nyomta a tanár azthitte,mindnei megbukik,egy lányt húztak csak meg,a többieknek 3-4-5.

Amúgy rendesek szóbelin,nem akarják,h megbukj,úgyhogy nyugi,a tanár meg jó előre szólni fog,h készülj,mert menned kell szóbelire.Azokat a tételeket majd bevágod elmakogod és ennyi:)

2009. máj. 5. 16:29
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom, hogy emelt szinten van matek szóbeli.
2009. máj. 5. 16:34
 4/6 A kérdező kommentje:

Lesz szóbeli tuti! most néztem és jó ha meg van a 15 pont! olyanokat elrontottam hogy én is csak nézek így utólag! :(

mostmár mindegy! Amúgy meg nekünk egy szót sem mondtak a matek szóbeliről azt sem tudjuk mifán terem! :(

2009. máj. 5. 16:42
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A tétel tartalmaz három egyszerű, az elméleti anyag elsajátítását számon kérő kérdést: definíciót,tételt vagy ezek alkalmazásához szükséges feladatot, valamint még három feladatot különböző témakörökből. Elmélet 15 pont, feladatok 30 pont, kommunikáció 5 pont, ez arra jó, hogy ne kelljen megbuktatni. A felkészülési idő alatt kidolgozod, és utána lehet, hogy csak meg kell mutatni a tanárnak, nem szokták végigmondatni, legfeljebb belekérdeznek abba, ami nem jó. A pontszám, a minimm 20% az írásbeli és szóbeli együtteséből jön ki.
2009. máj. 5. 19:14
 6/6 anonim ***** válasza:

de szerintem csak rohadtjól meg kell írni az irásbelit, és a szóbeli nem dob már sokat, de egyébként meg csak emelten van. szeretnék emelt matekot csinálni, de szeretnék már most 11.ben nekiállni felkészülni, hogy minél jobb legyen.

már most szorítsatok hogy sikerüljön !!!! :) BME-re akarok menni

2011. febr. 4. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!