Magyarországon számít az amerikai érettségi?
Figyelt kérdés
Van amerikai érettségim, de nem tudom, hogy itthon ér-e valamit, mert teljesen más rendszerű, mint a magyar.
Ha nem teszem le a magyart, akkor a végzettségem 8 általános, vagy hogy megy ez?
Csak angolból van emeltszintűm.
Főleg azért érdekel, mert már most félek, hogy év végén meghúznak magyarból, ami azt jelenti, hogy nem mehetek érettségire. Márpedig a tanárok szavából azt vettem ki, hogy magyar nélkül nem adnak érettségi bizonyítványt. Bár a fene se ismeri ki magát.
Nem akarok senkit sem megbántani, de a magyar rendszer az amerikaihoz képest egy kib*szott nagy káosz :(
2011. okt. 21. 17:33
11/12 anonim válasza:
Igen, de a kérdező nem akar ide járni egyetemre, mint már kiderült azóta, így ez számára abszolút részlet kérdés.
12/12 anonim válasza:
Na ez viszont igaz, a kérdés sem erről szólt :) Csak kicsit elkanyarodtam a gondolatmenetben, elnézést :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!