Milyen kaját vigyek be holnap az érettségire? Valami olyat amit felélénkít, pl. milyen csokit? Reggel mit egyek:?
Én csak szőlőcukrot viszek, meg colát. Max valami péksüteményt, vagy banánt.
Az a lényeg, hogy könnyen emészthető és magas energiatartalmú legyen.
Én ezeket viszem: szőlőcukor, csokoládé (nem tejbevonós sz.r). A legjobban szerintem ezzel járnál: [link]
A Pennyben lehet kapni (nálunk a pénztárnál van).
17/L
Táblás csoki vagy bármi, amit szeretsz. Ha már ki van csomagolva, nem zörög. Ne nagyon olvadósat,vigyázzatok, ne legyen csokifoltos a kezetektől a papír. Azért túl sok édességet ne egyetek, mert arra meg inni kell (ne szénsavasat, a kólaféléktől csak még szomjasabbak lesztek), és akkor ugye állandóan ki kell kéretszkedni (vagy hogy kell ezt írni).
Reggelizzetek rendesen, szénhidrátot, fehérjét, kis gyümölcsöt. Hagyjatok rá elég időt, kivételesen ne kapkodva: az még egy utolsó otthoni megnyugvás. Gabonapehely, müzli, teljes őrlésű kenyér, sajt, kis gyümölcs, olyan kell, ami sokáig ad energiát. Ami nagyon cukros, az ugyanis gyorsan felviszi a vércukorszintet, de aztán ugyanolyan hamar újra megéhezel.
Olyan jó,hogy ti képesek vagytok ezen filózni érettségi előtti napon.Én 3 éve örültem,hogy élek,nemhogy a kaján járjon az eszem.
Amúgy mindegy milyen csoki,lehet ét,sima amilyet szeretsz,sőt zörgős csörgős is,senki nem szól érte ha 1 percig zizegsz a papírral:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!