Milyen kabalát viszel hétfőn az érettségire?
Figyelt kérdés
2009. máj. 2. 12:36
1/4 anonim válasza:
Én azt a macit ami a ballagási virágomon volt, elkereszteltem szerencsemacinak!:)
2/4 anonim válasza:
A barátnőmmel egyszer hazafelé a vonaton találtunk egy jegyet, és abból hajtogatott nekem egy madarat, az lesz nálam, illetve egy Szűz Máriás medál, amit egy ismeretlen lány adott egy színházi előadás előtt.
3/4 anonim válasza:
Én már 3 éve voltam de azért leírhatom?XD
Ballagásra kaptam egy horkolós fekvő macitXD na azt és egy másik macit,még olyan régi fajtát amit akkor egy két éve vett anyum egy vásáron:D
Idegenvezetős vizsgámra pedig egy Barbie csokiban lévő kitűzőt:D
Most fősulira hello kitty figurákat viszek és a barbie-s kitűzőt.Eddig bejött:D
Sok szerencsét:))
4/4 anonim válasza:
Én az egyiket most kaptam ballagásra a másikat pedig még réebben volt barátomtól.Nagyon szeretem ezeket a macikat ezért elviszem mindkettőt!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!