Mindjárt itt az érettségi, minden ismerősöm ezzel jön. Milyen jó "visszaszólást" alkalmazzak ha előjön ez a téma?
engem nem idegesített, hogy mindig mondták, lretsségi előtt se izgultam, csak az utolsó pár órában kezdtem, úgyh én nyugodt ember vagyok:)
De ne félj tőle én 0 perc tanulással érettségiztem le , és nem is rosszul.
Visszaszólásra, meg mondhtaod, h "én nem félek tőle, úgyis minden 100%-os lesz" ;) persze senki se fogja komlyan venni.. de legalább röhögnek egy jót:))
Ha lány vagy mondd azt hogy igen, szeretnél is már túllenni rajta, mert a terhességnek nem tesz jót az idegeskedés..:D
Ha meg fiú akkor kérdezd meg, hogy ők hogy tudják, nem ismered a jogszabályokat, a börtönből is lehet érettségizni?:D
A terhességgel ne vicceljünk.Gyerekkori barátnőm(mielőtt vki le ír magában,nem tartozunk a kisebbséghez és jó módúak vagyunk)8 hónapos terhesen érettségizett,nem volt elég bajom még minden perben azt néztem vajon mikor kezd el görcsölni a hasa és rohanhatunk a kórházba.Igen mert felálltam volna és megyek vele:))
Legjobb szöveg ellene?Semmi,vond meg a vállad és kész:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!