Mi a kedvenc tantárgyad? Szeretsz tanulni? Hogyan tanulsz?
Földrajz és matek. Nagyban függ az órák hangulatától és a tanártól. Én kifejezetten szeretek tanulni -szeretek képben lenni és új információkat magamba szívni, csak nehezen ülök le tanulni. 11 -es vagyok, 10 -ben megbuktam matekból, de most új tanárt kaptam és imádom a matekot.
Amúgy 3,5 és 4 között mozog az átlagom.
Hát..én szeretem a németet,irodalmat,fizikát,rajzot,a földrajzbòl és bioszbòl csak néhány témakört. Hát van amit szeretek és van amit nem :/ Hogyan? Hát úgy....pròbálom érdekessé tenni a tananyagokat,de nem mindig sikerül.
Általános iskol 7.osztály/eddig mindig kirünő,de szerintem most félévkor csak jeles....
Kémia és biológia a kedvenc tantárgyaim, és szeretek tanulni, ha az adott anyag érdekel (igazából bármilyen tantárgy szóba jöhet, ha éppen érdekel).
Hát, leginkább sehogy, mert koszon kívül tudás is ragad rám az iskolában. :D Elég, ha odafigyelek és jegyzetelek az órán, majd esetleg otthon és óra előtt átnézem, mit vettünk, mondjuk nyolcadikban nem is kell megszakadni a tanulástól. Ezért is félek a gimitől, mert jövőre biológia-kémia tagozatos leszek, és sokat kell majd tanulnom, amihez nem vagyok hozzászokva. :/
Négyes-ötös tanuló vagyok, sosem volt négyesnél rosszabb osztályzat a bizonyítványomban (az is csak a tölteléktantárgyakból).
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!