Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ahhoz, hogy valaki tanítónéni...

Ahhoz, hogy valaki tanítónéni lehessen, milyen sulit kell befejezni?

Figyelt kérdés
jó lenne ha valaki leírná :D
2009. ápr. 28. 12:57
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
88%
tanító szakot. fősuli.
2009. ápr. 28. 13:00
 2/17 anonim ***** válasza:
96%

először általános sulit kell befejezni, utána gimit vagy szakközepet ami érettségit ad, kell befejezni, utána egy főiskolát ott meg a tanító szakot kell befejezni.

kicsit furán kérdeztél szerintem.

2009. ápr. 28. 13:01
 3/17 A kérdező kommentje:

szal lehet közgáz is??? - közgazdasági

és utánna milyen főiskola???

bocsi a sok kérdést, de el kell döntetenm h mit szeretnék :D

2009. ápr. 28. 13:09
 4/17 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy, milyen középiskolát végzel, a lényeg, hogy érettségi adjon, mert anélkül nem vesznek fel a felsőoktatásba.

Az pedig, hogy milyen főiskolát/egyetemet kell elvégezned... Teljesen mindegy. A lényeg, hogy tanító szakon végezz (a felvi.hu szakkeresője meg tudja mondani, hol indulnak ilyenek, rengeteg van az országban)

2009. ápr. 28. 13:15
 5/17 anonim ***** válasza:
75%
Ha tanító akarsz lenni, akkor tanítóképző főiskolát kell elvégezned. Ha tanár, akkor vagy tanárképző főiskolát, vagy egyetemet, ahol az alapszak mellé fel kell venni a tanár szakot is.
2009. ápr. 28. 13:30
 6/17 anonim ***** válasza:
Pl. ELTE Tanító-és Óvóképző Főiskolai Kar (én ott végeztem) Bp. XII. Kiss János altb.u.-megáll(t) előtte a 105-ös busz, de 112-essel is lehet menni a Ferenciek teréről (Sirály u és besétálni) v 59-es villamos a Moszkváról/Délitől...
2009. ápr. 28. 13:44
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

[link] itt a lista, jelenleg hol vannak ilyen szakok.

Érettségi mindegy milyen csak legyen, járhatsz katona suliba is.

2009. ápr. 28. 13:47
 8/17 A kérdező kommentje:

köszi szépen

aranyosak vagytok

de én Szerbiában élek :S

2009. ápr. 28. 13:50
 9/17 anonim válasza:
95%

te kérdező direkt csinálod az újabb ,,problémákat???"

miért nem lehet a kérdésben feltüntetni ezeket is, hogy hol élsz.jo lett volna kiírnod azt is, mivel gondolom ott akarod elvégezni. lehet vannak más szabályok

mellesleg főiskola már csak nevében van, minden 3+2 éves, basic illetve master szak

2009. ápr. 28. 14:10
 10/17 anonim ***** válasza:
94%
De sima 3 éves Bsc-vel is lehetmenni tanítani.
2009. ápr. 28. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!