Miért zavarja a tanárokat, ha valaki zenét hallgat az óráján úgy, hogy azt más nem hallja, mert fülhallgatóval hallgatja?
Figyelt kérdés
Nem a diák döntése, hogy érdekli-e az anyag, és megkockáztatja az 1-es dolgozatot? Mennyivel jobb az az eset, mikor állandóan megy a dumálás és a tanárnak fegyelmeznie kell? Így legalább lehajtja a fejét, és kész.
Emiatt kapom már a 3. 4. szaktanári marhaságokat, pedig 12.-ben elég gáz egy olyan tantárgyból csesztetni a diákot, aminek semmi köze se a továbbtanulási irányához, sem az érettségihez..
2011. szept. 26. 22:32
11/28 A kérdező kommentje:
Azért is kaptam beírást, mert nem zenét hallgattam, hanem osztálytársammal amőbáztam. Az aztán tényleg nagyon zavarhatta a többieket, valóban... :)
2011. szept. 26. 23:12
12/28 anonim válasza:
hihetetlen hova fajult a vilag. az en sulimban vagy elvettek volna toled vagy kikuldtek volna igazolatlannal anno. majd fosulin eldontod bemesz e orara amig kozepsuliba jarsz addig vannak szabalyok amkket be kell tartani jobb helyeken.
13/28 A kérdező kommentje:
Vártam már egy "bezzeg az én időmben" hozzászólást, amiben a mai fiatalok mind aljas kis r*hadékok, a bölcs, tapasztalt "aligmúltam20" évesek pedig azok, akik bezzeg az erkölcs mintaképei.
2011. szept. 26. 23:20
14/28 anonim válasza:
A diáknak az a dolga, h odafigyeljen órán. Ezért kap a család juttatásokat. Az én munkámban is vannak olyan dolgok, amiket meg kell csinálni, pedig utálom, de ezért kapom a pénzt, amiből enni tudok. Nem csodálom, h az adott tanár nem szeret, egy tiszteletlen bunkó vagy. Nekem is voltak ilyen osztáltársaim és ők sem voltak rossz tanulók, mégsem jutottak semmire. Tudod, ez tükrözi azt, h szociális téren teljesen éretlen vagy.
15/28 anonim válasza:
Azt nem értem, ha úgyis 1-est kapsz minden dolgozatodra, hogy lehet az átlagod 4-es?
16/28 A kérdező kommentje:
Ezt mind sikerült annyiból leszűrni, hogy van egy óra, aminél még a fű is izgalmasabb ahogy nő, és én ezen az órán nem zavarok senkit a beszélgetésemmel, nem üvöltözök be hülyeségeket, nem direkt idegesítem a tanárt, hanem zenét hallgatok, vállalva, hogy a dolgozatom akár elégtelen is lehet, vagy ha az órai munkámat esetleg leellenőrizné, egyest is adhatna rá. Ezen az órán nem lehet odafigyelni, mert egyszerűen elalszol az unalomtól.
2011. szept. 26. 23:33
17/28 A kérdező kommentje:
Az, hogy minden dogára 1-est kapok az túlzás. És a 4-es átlagot az összes többi tantárgy átlagából vettem, nem fizikából.
Mindegy, még 1 évig tanít ez a barom, aztán utána már úgysem látjuk egymást. :)
2011. szept. 26. 23:35
18/28 anonim válasza:
Tanítottam egy tanévet iskolában, én bizony nem harcoltam a gyerekekkel. Aki akart, azt tanítottam az első padokban, a többiek csendben elfoglalhatták magukat. Meg is kérdezte az egyik fiúcska, hogy le fog-e így tudni érettségizni. Mondtam, hogy nem. Kérdezte, hogy akkor mégis hogyan képzelem ezt a módszert. Mondtam neki, hogy hát úgy, hogy hoz egy döntést, és vállalja a következményeit. Másnap hozta az órára a tankönyvét. Így megy ez.
19/28 anonim válasza:
Ha én tanár lennék, kb. 1 hét után kirúgnának, mert nekimennék az ilyen ostoba gyerekeknek.
20/28 anonim válasza:
Hát ez azért elég súlyos. Nálunk is volt egy srác, aki zenét hallgatott irodalom órán, és a tanár szegény meg vagy nem vette észre, vagy nem mert rászólni nem tudom, de amikor láttam, hogy a srác zenét hallgat, akkor azért megsajnáltam a tanárt. Ez neki is nagy kudarcélmény lehetett. Téged is sajnállak, hogy nem szereted a fizikát, pedig az egyik legérdekesebb tantárgy, de én nem korrepetálnálak belőle, mert voltak már hasonló "lelkesedésű" tanítványaim, és elkeserítő, amikor érzi az ember, hogy a francba kívánják őt, amikor hozzájuk jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!