Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek vannak Magyarorszá...

Szerintetek vannak Magyarországon olyanok akiknek nincs meg a 8-osztály? :D

Figyelt kérdés
2011. szept. 26. 09:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én mamámnak is csak 4 osztály van meg, mert régen még örülhetett az aki tanulhatott, nem úgy mint ma. Mamám a mai napig szégyenli, hogy nincs meg még az általános iskolai végzettsége sem, de nem azért mert lusta lett volna tanulni, hanem mert a teheneket meg a libákat kellett őriznie a mezőn, hogy legyen mit enniük!
2011. szept. 26. 17:33
 12/12 anonim válasza:
későn írok, de nekem van egy ismerősöm akit 7.-ben kirugtak az iskolából, azóta nem tanult és 5x jobban keres mint én érettségivel meg két szakmával. nyilván sokat dolgozott, hogy elérja amit felépített meg sok szerncse is kellett, de végsősoron csak 7 osztálya van meg
2022. nov. 12. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!