Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Színész szeretnék lenni 16...

Színész szeretnék lenni 16 évesen. Hol kezdjem el?

Figyelt kérdés
Mi kell hozzá? Hogyan tudnék elindulni? Sajnos rossz iskolát választottam mert nem tudtam, hogy ezt akarom igazán.
2009. ápr. 23. 22:33
 1/5 anonim válasza:
100%

az első egy érettségi-akárhol-esetleg gimiben.Aztán meg kell próbálni a szinművészeti fősulit.

Vagy járj szereplőválogatásra,aztán reménykedj...én a tanulást választanám.

2009. ápr. 23. 22:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Helyi színjátszó kör?Esetleg egy színi-tanoda?Versmondó versenyek,prózamondó versenyek.Tapasztalat szerzésnek jók,talán valaki felkarol,ha meglátja a tehetségedet.
2009. ápr. 24. 11:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes lenne keresned egy helyi színjátszó kört, hogy lásd tényleg ezt akarod-e csinálni, van-e tehetséged és kitartásod hozzá. Utána pedig kellő tapasztalat után színművészeti főiskola vagy hasonló.
2009. ápr. 24. 14:28
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

esetleg van olyan hogy dráma tagozatos gimnázium

érdemes lenne utánanézned...

2009. ápr. 24. 19:28
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyonszépen köszönöm a válaszokat!
2009. ápr. 25. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!