Mi a különbség a Neptun és az ETR között?
Na, most látom, hogy nem, hanem 2 különböző programról van szó. Egy egész blogot is írt valaki erről.
Úgy látom, az egyetemista ifjúság nagyobb dicsőségére a "szar" a leggyakrabban előforduló szó a válaszokban. Talán azért kell egyetemre járni, hogy az ember kifejezőkészsége ilyen szépen fejlődjék.
A válasz a kérdésre, hogy ez két különböző rendszer, azonos funkcióval.
Úgy látom, az egyetemista ifjúság nagyobb dicsőségére a "szar" a leggyakrabban előforduló szó a válaszokban. Talán azért kell egyetemre járni, hogy az ember kifejezőkészsége ilyen szépen fejlődjék.
A válasz a kérdésre, hogy ez két különböző rendszer, azonos funkcióval.
Igazán örvendetes, hogy vannak olyan tökéletes embertársaink is, akik mindig, minden körülmények között szofisztikált stílusban fejezik ki magukat.
8# igen az ETR-ben van kurzus kereső meg van fórum meg lehet írkálni embereknek meg minden babámfaxa, csak épp a normális dinamikus listát vették ki és az 1. vagy a 2. malmozza ki hogy most mit vegyen fel, mert olyan felkészületlenek az egyetemek mint a ganajbogár.
A TO írdatlan szemét dolgokat csinál, felkészületlenül azt mondja hogy Ó persze hát hogy ne elismerjük a tantárgyát, később kiderült, hogy sajnos nem ismerhetjük el és bumm fizetheted a különeljárási díjat tantárgyanként 2000 ft, mivel mire észbe kap a kedves TO addigra kiestél a tárgyfelvételi időszakból.
Mellesleg az imádott ETR rendszeren belül akartam küldeni egy Tanárnak valamilyen kérdést, úgy kivágott a rendszer hogy csak úgy zakkantam, még osztálytársamnak se engedett küldeni az ETR rendszer és neki se.
ETR úgy jellemezném mint egy szép kirakat, csak ha bemész akkor ruhák meg cipők helyett, fabábukat látnál kartonpapírokkal. Kívül jónak tűnik, de mikor használnád, akkor cseszheted.
Nagy kedvencem mikor felakarom venni a mondok példát Büntetőjog I. -et meg a Büntetőjog II. és kellemesen a képembe baxa hogy Önnek még nincs vizsgája teljesítve a Büntetőjog II.ből...mondom anyád...
Elmentem TO-ra Tárgyfelvételi lapra leírtam, másnap fel volt véve a tárgy.
EGY HATÁR xarnak tartom az ETR rendszert és a NEPTUN rendszerét is.
Vagy csináljanak valamiből normálisat, vagy inkább maradjon index könyv, de ne ez a mondvacsinált béna rendszer akadályozzon abban hogy mikor mit veszek fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!