Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Van olyan itt aki érettségizik...

Van olyan itt aki érettségizik idén bioszból? Nektek is kellet Projekt Munkát csinálni?

Figyelt kérdés
Ha igen miről szól?
2009. ápr. 23. 19:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Bár én nem idén érettségizek, hanm 3 éve érettségiztem, de nekünk is kellett projektmunkát csinálni. Mindenki arról írt amiről csak akart, amennyiben kapcsolódott a természethez vagy a biológiához valahogy. Sokan nemzeti parkokról írtak, volt aki a delfinek kommunikációjáról írt, én személyszerint a vaddisznó zárttéri tartásáról írtam. Ezt külön kiemelték az érettségi folyamán mert nagyon tetszett nekik hogy ilyen különc témát választottam, úgyhogy ajánlom neked is, ha szabadon választhattok témát, hogy valami érdekesről írj.
2009. ápr. 23. 20:10
 2/2 A kérdező kommentje:
Kössz kössz! Én a fogakról írtam mert az tetszik illetve fogtechnikus szeretnék lenni! De köszönöm a válszt! :)
2009. ápr. 23. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!