Emelt szintű érettségim lesz angolból. Pont akkor, mikor meglesz. Milyen időközönként engednek majd ki vécére? Írásbeli lesz!
Nagyon rossz, éppen akkor lesz meg. Nagyon sok szokott lenni akkor és nagyon fáj a hasam is. Hogyan fognak kiengedni? Minden órában kellene szerintem! :(
Nálatok hogyan zajlott ez?
Lehet, hogy az idegesség miatt eleve később jön meg, vagy kimarad egy. Szerintem óránként nem fognak kiengedni. Nem irigyellek egyébként, hogy még ez miatt is kell aggódnod...
Ha használsz tampont, tegyél fel egyet meg még egy jó vastag betétet is viselj. így kihúzod két óráig. Ha nem használsz, akkor lehet kapni olyan Tena betétet, ami extra vastag. Szülés után használtam olyat, meg lánykoromban, alváshoz. Nekem is nagyon sok volt, de ma már tablettát szedek, és jelentősen lecsökkent.
Ki fognak engedni. Nalam extra ciki volt, mert emelt magyar KOZBEN jott meg, ugy, hogy nem akkorra vartam...csak az erettsegi irasa kozben azt vettem eszre, hogy egy pici verfolt van a szeken...benyultam a szoknyam ala...es azt hittem, meghalok. :S
De kiengedtek tobbszor is.
Köszönöm a válaszokat, majd beszélek addig a nőgyógyásszal is, remélem, hogy tud adni valamit, mert ha nem, tuti nem fog úgy sikerülni, ahogy szeretném. nem tudok ugy koncentrálni... :((
Uhh, utolsó válaszoló!! Nagyon sajnálom, hogy úgy történt, el tudom képzelni milyen kellemetlen lehetett. :(
Hogy sikerült amúgy? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!