Melyik 3 témát választanád biológia OKTV-n?
-Algák, gombák, növénytan
-Eukarióta egysejtűek, szivacsok, állattan, etológia
-Vírusok, baktériumok, biokémia, sejttan, szövettan
-Embertan
-Ökológia
Eddig az Embertan biztos. Ez áll hozzám legközelebb, mindig is ez a része érdekelt a biológiának, és szívesen is tanulom. De a többi igazából nem vonz, soha nem is ástam bele magam. Ti melyik 2őt választanátok, és miért?
Melyikek a legkönnyebb/legrövidebb/legjobban tanulható témakörök? Melyik az, amit érteni kell vagy nehezebb?
Az embertan az nálam is első lenne!
A másik a vírusok, bakt, biokémia ezek olyan témák hogyha egyszer megérted h pl a vírus miben különbözik a baktréiumoktól stb...tehát nem magolni kell hanem érteni, nameg a sejt felépítése a folyamatok szerintem ez nagyon érdekes és elég jó téma h ne keverd össze mással tehát eltud különíteni. 3-nak meg ökológia az viszont könnyítés képpen magolos! Persze mindenkinek más a könnyű, én így választanék!
Embertan, vírusok stb..., eukarióták stb.
Amikor én OKTV-ztem, akkor csak ilyen témakörök voltak: állattan, növénytan, sejtbiológia és biokémia, embertan.
Akkor a sejtbiósat hagytam ki, mert gimiben nem ment a bikém:D
De a mostani eszemmel már ezt a hármat választanám:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!