Fiatal érettségizett srác vagyok, de sajnos nem találok munkát. Gondolkodtam azon, hogy masszőrnek tanulnék, mert gyorsan(egy év alatt is akár) kitanulható, és a kereseti lehetőségekről is sok jót halottam. A szüleim üzemeltetnek egy szépségszalont, ahol tudnék dolgozni is és a bérleti díjat is elengednék (mivel családban marad a pénz). Csak hát van egy kis bökkenő, amiről ők sem tudnak: lábfetisiszta vagyok. A kérdésem a következő: mennyire lehet ezt kikapcsolni , ha esetleg egy szép hölgy vendég jön? Például a nőgyógyászok is minden nap a nők intim testrészét nézegetik, mégsem izgulnak fel.
2011. szept. 14. 02:25
1/7 anonim válasza:
Szüleid tudják? Mert sok helyen van, hogy csak lábmasszázst, arcmasszázst, ilyesmit, és ezt is tudod variálni sokfélével (mézes, csokis, lávaköves, különféle aromaolajok stb.) és akkor kimaradna a láb (bár tanfolyamon biztos kell csinálni azt is, vagy nem tudom, hogy van ott a gyakorlat, de ott meg hátha mákod lesz és pasit fogsz ki :)
2011. szept. 14. 04:08
2/7 anonim válasza:
ja hogy nem tudják, nem vettem észre. hát akkor mondd azt, hogy lábat nem vagy hajlandó, mert nagyon sok gombás lábat láttál már és nagyon félsz, hogy olyat tolnak eléd :)
2011. szept. 14. 04:09
3/7 anonim válasza:
Hát figyelj. Egyik barátom is masszőrnek tanult, de lassan 7 éve nem kap melót.. Most vasutas.. De ha te ennyire biztos vagy a dolgodban akkor hajrá! De mielőtt nekikezdenél ne szégyelld, menj el pszichológushoz és győzd le a betegséged!!! Amúgy miben nyilvánul meg ez a lábfetisizmusod?
Vagy egy olcsóbb tanács: Menj fodrásznak!
2011. szept. 14. 10:28
4/7 anonim válasza:
Ez mind fejben dől el. Tudatosítanod kell magadban, hol a határ, és ki miért van ott abban a szalonban. Tényleg gondolkodás kérdése az egész, és ki lehet kapcsolni.
2011. szept. 14. 16:46
5/7 A kérdező kommentje:
10:28 A lábfetisizmus nem egy pszichés betegség, mint pl. a depresszió, nem kell kezeltetni.
Amiben megnyilvánul: ha látok egy szép női ápolt lábat az szexuálisan izgat, különösen a lábfej, a talp és a lábujjak, de ugyanúgy a comb és a vádli is. Amúgy nem úgy kell elképzelni, hogy a nőnek csak ez a része érdekel, tehát ugyanúgy más testrészek is izgatóan hatnak rám (pl.:mell).
2011. szept. 14. 21:08
6/7 anonim válasza:
Szerinted a férfi nőgyógyászok mind homoszexuálisok? Nem, csak szét tudják választani a dolgokat, ahogyan neked is kellene.
És ne nagyon reménykedj abban, hogy a masszőrökhöz szép, fiatal lányok járnak majd jórészt, sőt. Fogsz Te olyanokat látni, hogy a lábfetisizmusod a múltté lesz.
2011. szept. 22. 12:37
7/7 anonim válasza:
Tanulj gyógymasszőrnek és próbáld meg kontrollálni az érzéseidet. Vagy tanulj sportmasszőrnek(csak hivatásos sportolókat masszíroznak)Ha 1 év alatt tanulod ki,ügyeéj arra hogy elegendő gyakorlatot is adjon az iskola.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!