Ezek a biológia könyvek tartalmazzák az emelt szintű anyagot? (Mozaikos, lent)
Biológia 9. - Az élőlények teste, élete, környezete
Biológia 10. - Az ember életműködése, öröklődés.
Biológia 10. - Az élőlények változatossága
Biológia 11. - A sejt és az ember biológiája
Biológia 12. - Az életközösségek biol. Az öröklődés
Mert pl. a 9-es könyv elején bele van írva hogy Szakközépiskolások számára. De miért van bele írva, ha van külön könyv a szakközepeseknek? (Biológia szakközépiskolásoknak 9-10. o.)
Köszönöm! Egyébként a 10.-es könyvek nincsenek meg sajnos, ezeket honnan tudnám beszerezni és mennyiért kb?
Jah meg még láttam 2 Mozaik kiadós könyvet, Biológia érettségizőknek 1-2, vagy vmi ilyesmi címe van. Majd szeretném azokat is megvenni. Ezeket meg lehet rendelni valahonnan? Sose vettem még könyvet, megvallom :)
Én is ezekből készülök, a lényeg szerintem benne van, fórumokon is ezeket javasolták, ezért vettem meg ezeket (külföldi vagyok). Bármelyik online könyvesboltból beszerezheted, pl. Alexandra, Bookline, Libri stb. Linkelem neked a tizedikes és az érettségire felkészítő könyveket, persze biztos vannak olcsóbb helyek is:
Én megvettem még a feladatgyűjteményt is:
Nem olcsó könyvek, de szerintem nagyon jók, a szöveg lényegre törő, képekkel, ábrákkal színesítve. Csak ajánlani tudom, az emelt szintű anyagot is tartalmazza, esetleg néhány jegyzetet kereshetsz hozzá a neten!
Szerintem igen, külön jelölve van bennük, hogy mi tartozik az emelt szinthez. Mi ezeket használjuk fakton.
Amúgy az első kettő felesleges, a 2 szakközepes, a gimnáziumi a fontos, abban több minden van (az is, ami másik 2-ben), csak gimiben 3 évig van biosz (10.-11.-12.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!