Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ezek a biológia könyvek...

Ezek a biológia könyvek tartalmazzák az emelt szintű anyagot? (Mozaikos, lent)

Figyelt kérdés

Biológia 9. - Az élőlények teste, élete, környezete

Biológia 10. - Az ember életműködése, öröklődés.

Biológia 10. - Az élőlények változatossága

Biológia 11. - A sejt és az ember biológiája

Biológia 12. - Az életközösségek biol. Az öröklődés

Mert pl. a 9-es könyv elején bele van írva hogy Szakközépiskolások számára. De miért van bele írva, ha van külön könyv a szakközepeseknek? (Biológia szakközépiskolásoknak 9-10. o.)

2011. szept. 13. 16:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Mozaikosból elég jól fellehet készülni emelt szintre, szerintem ezek tökéletesek. De ha bizonytalan vagy netről tölts le néhány plusz anyagok, ennyi könyv mellé ne vegyél még egyet. De szerintem elég lehet.
2011. szept. 13. 16:39
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Egyébként a 10.-es könyvek nincsenek meg sajnos, ezeket honnan tudnám beszerezni és mennyiért kb?

Jah meg még láttam 2 Mozaik kiadós könyvet, Biológia érettségizőknek 1-2, vagy vmi ilyesmi címe van. Majd szeretném azokat is megvenni. Ezeket meg lehet rendelni valahonnan? Sose vettem még könyvet, megvallom :)

2011. szept. 13. 16:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Én is ezekből készülök, a lényeg szerintem benne van, fórumokon is ezeket javasolták, ezért vettem meg ezeket (külföldi vagyok). Bármelyik online könyvesboltból beszerezheted, pl. Alexandra, Bookline, Libri stb. Linkelem neked a tizedikes és az érettségire felkészítő könyveket, persze biztos vannak olcsóbb helyek is:

[link]

[link]

[link]

[link]

Én megvettem még a feladatgyűjteményt is:

[link]

Nem olcsó könyvek, de szerintem nagyon jók, a szöveg lényegre törő, képekkel, ábrákkal színesítve. Csak ajánlani tudom, az emelt szintű anyagot is tartalmazza, esetleg néhány jegyzetet kereshetsz hozzá a neten!

2011. szept. 13. 19:30
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem igen, külön jelölve van bennük, hogy mi tartozik az emelt szinthez. Mi ezeket használjuk fakton.

Amúgy az első kettő felesleges, a 2 szakközepes, a gimnáziumi a fontos, abban több minden van (az is, ami másik 2-ben), csak gimiben 3 évig van biosz (10.-11.-12.).

2011. szept. 13. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!