Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » AutoCad-hez valaki mondani...

Antaraxx kérdése:

AutoCad-hez valaki mondani valami jó oktatóanyagot?

Figyelt kérdés
2011. szept. 9. 00:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Mi középsuliban a 2000-es verziót használtuk. A tanárunk csinált egy jegyzetet. Ezen az oldalon letöltheted!:) De nagyon jó könyvek is vannak a témában:) Igaz az mind drága! [link]
2011. szept. 9. 11:50
 2/3 anonim ***** válasza:

Én kb 1500 forintért vettem anno Libriben egy könyvet hozzá, de talán egyszer vettem elő.

Személyes tapasztalatom az, hogy keress könnyebb rajzokat, ülj le elé és próbálkozz. Eleinte emlékszem azt sem tudtam hogy kell egy vonalat húzni, mostmár egy komolyabb, összetettebb műszaki avagy géprajzot is gond nélkül megrajzolok benne mindenféle oktatóanyag nélkül és egy év telt el azóta, amióta a suli miatt elkezdtem használni. :) Nem olyan ördöngős egy olyan embernek akinek amúgy van némi számítógépes ismerete, csak időt kell rá fordítani.

2011. szept. 9. 12:26
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek ;)
2011. szept. 9. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!