Baj az hogy stréber vagyok? Mármint nem vagy az csak 5-kapok mindenből + járok versenyekre+ mindig csak ezekről tudok beszélni. Mit tegyek?
Szerintem ez nem stréberség, hanem magas IQ. És az osztálytársakat kenterben veri, minden szempontból.
Szerintem ne a saját korosztályodból keress haverokat, hanem a közös érdeklődési körödből. Pl., ha imádod a bioszt, akkor keress biosz tagozatosokat, akár kívül a sulin. Járj szakkörökre, vagy keress klubokat ahol azonos érdeklődésűek vannak, mint te. Ne süllyedj le az osztálytársaid - és sajnos a korosztályod nagyrésze - szintjére. A célod ne az legyen, hogy olyanná válj mint ők, hanem az, hogy különb legyél, mint az átlag. És ez nem stréberség, aki emiatt lestréberez, annak az IQ-ja egyenlő a nullával.
A MMORPG-ozást meg felejtsd el, primitiv barmok töltenek órákat játékkal, tanulás vagy értelmes elfoglaltság helyett.
MMORPG: online szerepjáték
Pszichologus potlek hulyeknek, amely tovabbi elszigeteltseget - maganyos jatek a gep elott - okoz. Szocializaciot semmikeppen sem - baratokat pedig megkevesbe.
A kerdezot strebernek nevezni nagy foku butasag. Vegre egy intelligens kolok, aki nem a "15 evesen elmenjek-e buliba, ahol muszaj magam reszegre inni" -temakorben bugyog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!