Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Baj az hogy stréber vagyok?...

Baj az hogy stréber vagyok? Mármint nem vagy az csak 5-kapok mindenből + járok versenyekre+ mindig csak ezekről tudok beszélni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2011. szept. 8. 18:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
37%
Jajj :O nehogy belém köss tudom, tudom ,és el nem kezdünk mondatot:D
2011. szept. 8. 18:49
 12/14 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem stréberség, hanem magas IQ. És az osztálytársakat kenterben veri, minden szempontból.

Szerintem ne a saját korosztályodból keress haverokat, hanem a közös érdeklődési körödből. Pl., ha imádod a bioszt, akkor keress biosz tagozatosokat, akár kívül a sulin. Járj szakkörökre, vagy keress klubokat ahol azonos érdeklődésűek vannak, mint te. Ne süllyedj le az osztálytársaid - és sajnos a korosztályod nagyrésze - szintjére. A célod ne az legyen, hogy olyanná válj mint ők, hanem az, hogy különb legyél, mint az átlag. És ez nem stréberség, aki emiatt lestréberez, annak az IQ-ja egyenlő a nullával.

A MMORPG-ozást meg felejtsd el, primitiv barmok töltenek órákat játékkal, tanulás vagy értelmes elfoglaltság helyett.

2011. szept. 8. 19:36
 13/14 anonim ***** válasza:

MMORPG: online szerepjáték

Pszichologus potlek hulyeknek, amely tovabbi elszigeteltseget - maganyos jatek a gep elott - okoz. Szocializaciot semmikeppen sem - baratokat pedig megkevesbe.

A kerdezot strebernek nevezni nagy foku butasag. Vegre egy intelligens kolok, aki nem a "15 evesen elmenjek-e buliba, ahol muszaj magam reszegre inni" -temakorben bugyog.

2011. szept. 8. 19:42
 14/14 anonim ***** válasza:
nem értek egyet az előzővel:D Én nagyon sokat tanultam ebből a játékból és a legjobb barátomat is megtaláltam. Nem oylan mint az itteniek akiket ismerek azok általában délután kiülnek füvezni, na nekem ilyen barátok nem kellenek ezért szeretek MMO-zni
2011. szept. 9. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!