Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Érdemes óvónőnek tanulni?

Érdemes óvónőnek tanulni?

Figyelt kérdés
2.éves vagyok,de már így is csúszok,mert költözés miatt Sopronból át kellett jelentkeznem Vácra, és jön a baba is, na meg mindenhonnan azt hallom, hogy nincs állás,megbecsülve meg főleg.olyan végzett óvodapedagógusok válaszát várom elsősorban,akik benne vannak a munkakeresésben,mindennemű tapasztalat érdekel!köszi
2011. szept. 8. 15:13
 1/1 anonim válasza:
NEM ÉRDEMES!!! Hónapról hónapra élek, 2 diplomám van, szakvizsgával és mindenki kapcája vagyok! A szülőknek sosem fogsz megfelelni, ráadásul kilátástalan az óvodák mai helyzete. Magas csoportlétszám, magas minőségi követelmények, és ahogy iirtad,nulla megbecsülés. VISZONT? AZ ISKOLÁT NEM KÉNE ABBAHAGYNOD!!! Ha már elkezdted, legyen meg a papiirod! Valamit még kezdhetsz vele, sose lehet tudni. Mikor a 2.iskolámat egy éve nyögtem, hozzánk is bekopogott a gólya... Nagy nehezen, sok-sok szervezéssel, segiitséggel elvégeztem. Az élvégzett 1 évet kár eldobni! LEHET, HOGY KÉSŐN VÁLASZOLTAM./38 é. óvónő/
2011. okt. 1. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!