Külföld vagy Magyarország?
Figyelt kérdés
Most vettek fel orvosira, a családom viszont kimegy végleg északra, azt mondták menjek velük, hisz mit veszíthetek? Ott is megpróbálhatom a felvételit, és előbb utóbb csak felvesznek. Ott nagyon nehéz felvételi van orvosira,és még a nyelvet se beszélem, viszont nélkülük is nagyon rossz lenne.:( Évvesztes vagyok,és 5évfolyamos gimibe jártam, ráaádsul oviban 1évet vissztartottak,így sikerült 21évesen most végeznem. Ti mennétek vagy maradnátok? Ők azt mondják magyar orvosként nehéz lesz ott állást kapnom és hosszadalmas az elfogadtatás vagy valami hasonló,nem értek még hozzá, másfelől az is egy opció.2011. szept. 8. 14:02
2/3 A kérdező kommentje:
Finnország, apum cége ott is beindult,így oda költözünk. Vagyis ők biztos.:S Amúgy engem a debreceni egyetemre vettek fel.
2011. szept. 8. 15:27
3/3 anonim válasza:
Azt nem tudom,hogy Finnországba mennyire könnyen kapnál munkát,ha itt végeznéd el az egyetemet,mert a bátyám itthon végezte el az orvosit,és most Németországban dolgozik.(első voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!