Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hányszor van egy főiskolai...

Hányszor van egy főiskolai évben dolgozat, mi az a szigorlat?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 21. 14:46
 1/4 anonim ***** válasza:

ZH (zárthelyi - ez a dolgozat) minden tárgyból szokott lenni, tanártól függ, egy félévben tárgyanként 1-2. Plusz az előadásokból van vizsga (ezekből vagy van ZH vagy nincs szintén tanárja válogatja). Erre nincs konkrét recept, van olyan tanár aki minden óra elején irat...

Szigorlatot egy nagyobb témakörből teszel, több tárgyból. Pl. én szociológia szakra járok, volt szigorlat pl. társadalomtörténetből, ami az ehhez tartozó 5-6 tárgy anyagát fogta össze. Nekünk összesen 4 szigorlat volt, de ez is változik szakonként.

2009. ápr. 21. 14:54
 2/4 anonim ***** válasza:

A szigorlat is csak egy vizsga, csak a diploma értékelésénél van jelentősége, és az adott félévet megelőző anyagokból is kérdezhetnek.

Az, hogy hányszor van dolgozat, meg szigorlat, az iskolánként változó.

Én távoktatásra járok, és félévente 5 vizsgám van, ebből 1-2 szigorlat.

2009. ápr. 21. 14:54
 3/4 anonim ***** válasza:

alapképzésre járok, nincs szigorlatom, soha nem is lesz.

tákékoztatónk szerint az összes tárgybol csinálnak vmit átlagot

2009. ápr. 21. 15:29
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
BA képzésen vagyok, elsőben beetettek, hogy nincs szigorlat. Szerdán megyek.
2010. jan. 9. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!