Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Testnevelés 1-es futásból. Ti...

Testnevelés 1-es futásból. Ti hogyan kezelitek a gyereketekkel ezt?

Figyelt kérdés
labdajáték, ugrótechnika ilyesmiből vannak négyesek is és a tanár amúgy jóindulatú, de egyes?? nem is tudom miért kell beírni? ha egyszer nem képes 12 perc alatt lefutni X km-t csak 16 alatt akkor elégtelen? nem félórákat sétál, fut, de így, persze mert 6kg val mint kéne.
2009. ápr. 21. 08:51
1 2
 11/13 anonim válasza:
Hát nem tudom nekünk úgy van hogy 45 perces kitartó futás ami lehet lassabb is csak lássa hogy futsz és minden hosszvégnél lehajolsz.Nos 5perc 1. 12 perc 2 es .20 perc 3-mas 35 perc 4es és 45 perc 5 ös. Mellesleg nyolcadikos vagyok és új a tesitanárunk ő vezette be ezt a módszert.Én végig kocogtam a 45 percet irtó rosszul éreztem magam utána..mindezt egy ötösért...de azért büszke voltam hogy lefutottam xD
2010. febr. 6. 10:25
 12/13 anonim válasza:
Lehet nem volt ott a cucca
2010. júl. 15. 15:09
 13/13 anonim válasza:
menjen másik suliba, amúgy meg a tanulás a fontosabb
2010. szept. 8. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!