4 félév után kiiratkoztam a főiskoláról pár éve. Elvileg folytathatom ugyanonnan ahol abbahagytam?
tudtommal csak 2 félévet hagyhatsz ki
de ez nem 100%
amúgy sztem nem folytathatod csak úgy
ha egy az egyben kiszálltál
tehát nem passziváltattad magad nem halasztottál csak simán otthagytad?
akkor sztem újra kell kezdened.
nem akarlak elkeseríteni..
De sztem kicsi az esélye h így folytathatod...
Az mondjuk lehet, h újra felvételizel, és utána nem kell minden tárgyat újra végigcsinálnod..
(nem kell bejárni minden órára-de az is lehet h lenne olyan tárgy amit újra kell csinálni ha a tanár azt mondja)
De sztem legtöbb tárgynál akkor is újra kéne vizsgázni...Mágha bejárni nem is kell az órákra.
Nyilván elkérnék az indexedet,(gondolom volt olyanod) el kellene ismertetni, h mely tárgyakat teljesítetted, azoknak mi van pontosan a kurzusleírásában.(mit tanultál x,y tárgy neve alatt) Mert az is lehet h azóta változott a tárgy tartalma..(pl bővült) Akkor hiába csináltad meg már x éve..
Még akkor is lehetnek bonyodalmak, ha ugyanazon suli ugyanazon szakára mennél mint évekkel ezelőtt..
De az szinte biztos, h a felvéeli eljárást ugyanúgy meg kell csinálnod..
És az is lehet h államira már nem mehetsz:S
adott suliban érdeklődj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!