Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A BME-n vannak jó csajok?

A BME-n vannak jó csajok?

Figyelt kérdés
2011. aug. 29. 19:09
 1/9 anonim ***** válasza:
De még mennyire.. GTK-n olyan csajok vannak hogy gatyádba élvezel ha megérzed az illatukat. :)
2011. aug. 29. 19:16
 2/9 A kérdező kommentje:
Tényleg? Nem én megyek oda, hanem a pasim, btw
2011. aug. 29. 19:21
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Most mit gondoltál, h egy kalap alá vesszünk 1000-nél több embert, és azt mondjuk rá, h ronda mind vagy mégis mit képzeltél?! Mindenhol vannak jó csajok, átlagos csajok, ronda csajok, jó pasik, átlagos pasik és ronda pasik.
2011. aug. 29. 19:24
 4/9 anonim ***** válasza:
A legtöbb mérnöki karon pasiból van több. Jóval több. Tehát konkurencia is van.
2011. aug. 29. 19:25
 5/9 A kérdező kommentje:
Azt kérdeztem, vannak-e, nem azt, hogy az összes ilyen-e vagy olyan.:D
2011. aug. 29. 19:27
 6/9 anonim ***** válasza:
Még a rondább csajokra is rá vannak repülve a srácok, olyan kevés lány jár oda. Ezt több BME-től hallottam, elég sokat srácot ismerek onnan. Egyébként ha amiatt félsz, hogy megcsal a barátod, azt akárhol meg tudja tenni, nemcsak az egyetemen. Üdv.
2011. aug. 29. 19:29
 7/9 anonim ***** válasza:

Komolyan annyira féltékeny vagy és annyira nem vagy biztos a kapcsolatotokban, hogy ezt megkérdezed?

Nem bántani akarlak, de komoly gondjaitok vannak.

Igen vannak a BME-n piszok jó nők és piszok jó pasik.

Vannak átlagos nők és átlagos férfiak, vannak ronda nők és ronda férfiak.

Kb olyan arányban, mint amit az utcán látsz.

A mérnökin tanulóknak hagy legyen már min legeltetni a szemüket, ha van némi szabadidejük.

De van egy ötletem vakítsd meg, egy kicsit nehézkes lesz a műszaki rajz de sebaj, majd te irányítod a kis kezét...

...most komolyan...ugye csak viccelsz?

2011. aug. 29. 19:32
 8/9 anonim ***** válasza:

ha ilyeneket kérdezel akkor biztos lehetsz benne, hogy halálra van ítélve a kapcsolatod is.

.. meg az eszed is.

ilyen hülye kérdést.

2011. aug. 29. 19:40
 9/9 reptoid ***** válasza:
30.000 potenciális ellenfeled lesz, elvégre a barátod lehet biszex is.
2011. aug. 29. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!