Mik lesznek a 2011/2012-es tanév tízórai trendjei?
Tízórai trend?? Ilyenről még nem hallottam, de lehet, hogy csak én vagyok lemaradva...
Én mindig azt viszek, amit szeretek(bár nálunk annyi idő a szünet, ameddig eljutsz egyik teremből a másikig és már be is csöngettek, szal nálunk esély nincs normálisan megkajálni).
Tényleg:mi az a tízórai trend? :)
Nem tudtam, hogy erre valaha is volt trend. Én mindig azt vittem, amit anyukám csomagolt (mármint még általánosban), ő meg azt csomagolta, amit szerettem. Vajas párizsis zsemlét, meg néha lekvárosat.
Középsuliban már inkább pénzt adott (bár néha én csomagoltam inkább magamnak, pl. dobozba kukorica salátát), a büfében általában sajtos pulykamelles szendvicset vettem, az volt a kedvencem, vagy néha vettem joghurtot is.
Most tényleg nem értem. Ha valaki azt mondja, a féltégla-evés a divat, te azt eszed??
(1. voltam)
Csak arra lennék én is kíváncsi, mi az a tízórai trend?
Citrom... Lipicai mén egyéves lócitromtermelése/nap
Ezenkívül reggel 7:50-kor kefíres-mézes kovászosuborka, leöblítheted ricinusolajjal.
Hülye kérdésre csak hülye választ lehet adni, bocs...
Vidd azt, amit szeretsz...
az intelligenciaszintedhez ajánlom: lekváros savanyú káposzta, cukormázzal tálalva, 3 napig napon melegített tejjel leöblítve! a hatás garantált... nemcsak a tízórai szünet, de a wc csésze királya leszel!
nagyon remélem, hogy csak kamu kérdés, bár még annak is rossz -.-"
"a mákosbab.."
Hmm, jó szaga van. Hagymás bab. Én is Szeretem a hagymás babot!
Amúgy meg a túros bukta mert szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!