A tanárok kötelesek beírni, ha megbuktam?
Nem voltam évzárón és csak holnap lenne időm bemenni a biziért. Attól félek, hogy lehet, hogy megbuktam. Nem szólt a tanár, bár 2,16-ot számoltam, de...
A tanár köteles beírni a tájékoztatóba, ha megfogok bukni?
(ált. isk.)
Tudod az összes jegyedet? Átlag úgyis hogy TZ-k duplán, úgyis hogy egyszeres jegyként? Ha mindkettő 2,00 felett van akkor megnyugodhatsz és lehet csak ijesztegetni akart a tanárod. Vagy akkor még nem nézte meg pontosan csak ránézésre mondott egy jegyet.
Viszont szerintem nem köteles beírni, persze nekünk még gimiben is sok tanár képes és behívatja a szülőt ha bukásra áll a gyerek de ez tanárfüggő. Sőt, nekem volt olyan osztálytársam aki szintén nem volt évzárón és nyáron sem ment be a bizonyítványért és csak szeptemberben tudta meg hogy megbukott! Nem tudom máshol hogy van de nálunk biztosan nem küldenek levelet pótvizsgáról, mindenki nézze meg magának az időpontot alapon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!