Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A tanárok kötelesek beírni,...

A tanárok kötelesek beírni, ha megbuktam?

Figyelt kérdés

Nem voltam évzárón és csak holnap lenne időm bemenni a biziért. Attól félek, hogy lehet, hogy megbuktam. Nem szólt a tanár, bár 2,16-ot számoltam, de...

A tanár köteles beírni a tájékoztatóba, ha megfogok bukni?

(ált. isk.)

2011. aug. 24. 22:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hívtak volna pótvizsgára, és megértem, hogy nem szereted a törit, lehet, hogy csak segg kell hozzá, de nekem kellenek a logikai kapcsok, ezért megy jobban a matek-kémia-fizika, mint a töri...
2011. aug. 25. 10:52
 12/13 anonim ***** válasza:

Tudod az összes jegyedet? Átlag úgyis hogy TZ-k duplán, úgyis hogy egyszeres jegyként? Ha mindkettő 2,00 felett van akkor megnyugodhatsz és lehet csak ijesztegetni akart a tanárod. Vagy akkor még nem nézte meg pontosan csak ránézésre mondott egy jegyet.

Viszont szerintem nem köteles beírni, persze nekünk még gimiben is sok tanár képes és behívatja a szülőt ha bukásra áll a gyerek de ez tanárfüggő. Sőt, nekem volt olyan osztálytársam aki szintén nem volt évzárón és nyáron sem ment be a bizonyítványért és csak szeptemberben tudta meg hogy megbukott! Nem tudom máshol hogy van de nálunk biztosan nem küldenek levelet pótvizsgáról, mindenki nézze meg magának az időpontot alapon.

2011. aug. 25. 13:18
 13/13 anonim ***** válasza:
Biztos megadta a kettest
2013. aug. 27. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!