Várod már a sulit?
Figyelt kérdés
2011. aug. 23. 21:21
11/12 anonim válasza:
Én várom. Főképp azért, mert akkor pörög az élet, mindig van valami, nem csak a hülye tv-vel, meg gépezéssel megy el a fél napom, hanem legalább a tanulással, ami egyébként hasznos, akárki akármit is mond. Jó nem mondom, hogy ilyen kémiát,fizikát annyira várom, de hát ha már az is van..
12/12 anonim válasza:
Igen:) Szeretem ha van vmi rendszer a életemben. Ha minden nap van vmi cél. Így nyár végén ált. már csak szenvedek, nem tudok mit kezdeni magammal, mert annyi pénzem nincs, hogy utazgassak, a barátaimnak meg mindig van vmi dolga.
Plusz baromira várom az új tárgyakat is, mert most lesz pár érdekesebb:) A csoportommal is szívesen találkoznék már. És a várost is jobban szeretem, ahol tanulok, mint a szülővárosom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!