Beiratkozás egyetemre - személyi igazolvány?
Nemrég érkeztem haza a nyaralásból, és csak most olvastam, hogy a jelentkezéshez szükség lesz személyire. Sajnos az enyém júliusban lejárt, és mivel nyaralni voltam, újat se tudtam igényelni. Ráadásul csütörtökön van a jelentkezés, szóval újat csináltatni már nincs idő.
Ebből lehet probléma?
Holnap csináltass, és kérj ideiglenest. Azt rögtön odaadják.
Amúgy igen, kell hozzá a személyi, de ha semmiképpen nem tudod megoldani máshogy, akkor vigyél valamilyen másik iratot.
Nem hsizem, hogy ott bárki is nézegetné az érvényességét a személyidnek. Egy leszel a sokszáz beíratkozó közül :D
Ha netán mégis bárki is észrevenné, akkor: Jajj, tényleg? Nem is láttam. Hajjaj. Aztán kész...
Nekem is a 2008 októberben lejárt személyi igazolványom száma van felrögzítve a neptunba, hiába írtam át az újra. Nemhiszem hogy túl nagy lényege lenne.
Kérj ideigleneset, azt rögtön odaadják az okmányirodában, amíg elkészül az új.
Egyébként szemig. szám helyett a beiratkozási lapon igazolhatod magad útlevéllel vagy jogosítvánnyal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!