Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A gimi befejezése után tényleg...

A gimi befejezése után tényleg elveszik a diákigazolványomat?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 16. 18:58
 1/4 anonim ***** válasza:
94%
dehogy veszik, de okt 31 után nem lesz érvényes....
2009. ápr. 16. 19:08
 2/4 anonim ***** válasza:
93%
Nem veszik el, de nem lesz érvényes október 31. után. Ha továbbtanulsz, akkor kapsz újat, más színűt (én legalábbis más színűt kaptam fősulin, nem tudom, most hogy van), más intézmény lesz rajta feltüntetve, mint a gimis diákon. Ha nem tanulsz tovább, akkor dolgozni fogsz, és október 31. után ha szeretnél tömegközlekedésen bérlettel utazni, akkor csináltatni kell felnőtt igazolványt.
2009. ápr. 16. 19:27
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
El nem veszik, amit már egyszer odaadtak. Csak nem kapsz rá új matricát, az idei pedig csak október 31-ig érvényes. Utána már nem az, bérletet már csak teljesárút vehetsz, meg vonat és távolsági buszjegyet is.
2009. ápr. 16. 20:18
 4/4 anonim válasza:
100%
attól függ,ha totál befejezed,akkor nem,ha évközbe lépsz ki,akkor elveszik
2009. ápr. 16. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!