Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek jó így az órarende...

Szerintetek jó így az órarendem? (Csak erős idegzetűeknek! )

Figyelt kérdés

Unalmas kérdés, tudom, de azért kíváncsi vagyok.

Debreceni Egyetem, kémia szak, elsőéves leszek. Ma rakták fel az órarendet, de gondolom nem muszáj úgy felvenni az órákat, lehetetlen lenne, 100 fős a szak, és a gyakorlatok pl. csak 28 fősre vannak meghirdetve.

Megcsináltam, hogy hogy lenne jó, hogy ne kelljen mindig korán kelni, de azért húzósra sikerült pár helyen...

Ti kibékülnétek egy ilyen órarenddel? Mit változtatnátok rajta?

[link]

Ebből szinte mind kötelező tárgy, kivéve az A Kémia pénteken. Illetve ez, és a matek még nincs is meghirdetve... Meg lesznek? :D (Összesen 26 kredit, ha az A Kémia tárgyat nem veszem, akkor 23 Kevés?)

2011. aug. 23. 14:08
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Ha reggeli előadásra akarok menni, akkor hajnal 5-kor kelés, 6:30-kor indul vonat, és ha nem késik, akkor talán beérek az egyetemre. Így meg délelőtt át tudok nézni pár dolgot...

A keddi infót nem rakom át, mert 4 óra semmittevés hosszú az előadásig, hazamenni nem tudok, szerdai mateknál ugyanez a szempont...

2011. aug. 23. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!