Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Beiratkozás egyetemre nyelvviz...

Beiratkozás egyetemre nyelvvizsga nélkül?

Figyelt kérdés
Felvettek egyetemre, minden rendben, csakhogy a beiratkozáshoz szükséges a nyelvvizsga bizonyítvány, nem elég a fénymásolat. A problémám az, hogy nem találom a nyelvvizsgámat. Teendő?
2011. aug. 22. 08:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Keresd meg. Ha nincs meg, akkor megmondod, majd később megmutatod. Persze csak akkor, ha kérdezik, mert nekem is ezt mondták, még sem kellett soha megmumtatnom még csak másolatot sem, hanem csak a számára voltak kíváncsiak.
2011. aug. 22. 09:21
 2/2 anonim ***** válasza:
Jaj, de ismerős. A megoldás az, hogy feltúrod a szobád, de totál, és elő fog kerülni. Én emlékszem, három napig kerestem, pedig csak 12 m2-es volt a szobám. De meglett, egy újságban volt, ahol persze csak akkor találtam meg, amikor mindenről lemondva elkezdtem átpörgetni a könyveket, újságokat, hátha... egyébként valószínű tényleg be tudsz iratkozni nélküle, viszont a bizonyítvány később is kellhet, szóval ha nem találod meg, akkor érdemes elmenni oda, ahol vizsgáztál és kérni, hogy állítsanak ki neked egy újat. Persze ennek költsége lesz!
2011. aug. 22. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!