Miért nem szeret minket a konzulensünk?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 14. 20:57
1/10 anonim válasza:
o.O
Nem tudom, de holnap szerda...
3/10 A kérdező kommentje:
Tudjátok egyáltalán mi az a konzulens?
2009. ápr. 14. 23:55
4/10 anonim válasza:
Persze, rajtad kívül elég sokan tanultak, tanulnak felsőoktatásban. Sőt vannak PhD-sek, vannak habilitáltak és van még ezer más is, aki "találkozott már konzulenssel." Sőt sok esetben bizony az adott személy MAGA is konzulens.
Arra pedig ne itt keress választ, hogy miért nem szeret titeket(?) a konzulensetek. Biztos oka van rá. De talán beszéld meg vele...
5/10 anonim válasza:
Hogy lehet ilyen kérdést feltenni? Nekem ötezer féle konzulensem volt/van. Volt köztük szemét is meg jófej is. Volt olyan is, aki szigorú volt, de szeretett engem, mégis rossz jegyet kaptam. Megesik, de legcélravezetőbb, ha megkérdezed: Konzulens, miért utálsz?
6/10 A kérdező kommentje:
Végre egy értelmes komment!Köszönjük!
2009. ápr. 15. 00:22
7/10 anonim válasza:
Na mondd, mi a gondod ? Én voltam már konzulens is, opponens is, de nekem még nem jutott eszembe ilyen, hogy nem szeretem az adott diákot.
8/10 A kérdező kommentje:
Tök jó, hogy valaki komolyan veszi a problémánkat. Hát, Ő furcsa lény, és mindenkire jobban van ideje, mint ránk, szakdolgozóira. Mi tisztelettudóak vagyunk szerintem, és nem is kellett a nulláról indulni, mert félig kész dolgozattal kerestük meg. Szóval nem tudjuk, miért nem szeret minket.
2009. ápr. 15. 11:35
9/10 anonim válasza:
Milyen felsőoktatási intézmény be jársz???
10/10 anonim válasza:
Figyelj, sztem meg legjobb ha nem feszegeted a témát, ess túl rajta, addig meg fogadd el a hülyeségeit, majd csak vége lesz ennek is egyszer ... már csak mert ez a leginkább rövidre zárható megoldás. Most ha elkezdesz vele vitatkozni, még meg is utál (jobban), és előreelépés nem lesz. Nekem is az első egy nagyon jó fej volt, a második szintén, aztán harmadikra kifogtam egy full idiótát, de túléltem azt is. Hát ez van ......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!