Van esélyem? Lehet, hogy hülyén hangzik, de "véletlenül" nyertem egy megyei versenyen és bekerültem az országosra, ami 2 hét múlva lesz és rengeteg tanulni valóm van még. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
A legtöbben, akik ezen a versenyen indulnak, ezzel a témakörrel akarnak majd továbbtanulni és dolgozni, de én nem vagyok biztos benn, hogy érdekel-e ez engem. Visszalépni már nem tudok és nem akarok szégyent hozni a sulira. a legtöbb ellenfelem már évek óta készül, én meg csak két hónapja (mióta kiderült, hogy nyertem a megyein)2009. ápr. 14. 13:01
1/2 anonim válasza:
Ha megnyerted a megyeit akkor csak tudsz róla egy két dolgot..szerintem tanulj szorgalmasan, nemszámít hogy más mióta készül, pár hónap tanulás után is simán menni fog;)Tanulj minden nap vagy csak ismételj, ne panaszkodj senkinek hogy te nemakarsz, és remélem megnyered az országost is.:D [Amugy mi a témakör?:$]
2/2 A kérdező kommentje:
Biológia... szeretem, de igazából csak szórakozásból indultam... köszi a bíztatást, sokat készülök, csak elég húzós feladatokat kaptunk... pl: tanuljunk meg 200 állat és 200 növénynevet magyarul és latinul+a képfelismerés, és ez csak egy feladat az ötből....
2009. ápr. 14. 17:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!