Mi a véleményetek Bonaparte Napóleonról?
Játszottam egy játékkal a Napoleon Total Warral(nagy total war rajongó vagyok)és hát megteccett a stratégiája és az egész személyisége...
Töriből sztem jó vagyok mert országoson 2. lettem és szinte egész évben nem nyitottam ki a könyvet és kitűnő lettem .... :D
De a Szamuráj kard és kultúra is érdekel meg a Shogun 2 total war is istenkirály játék<3
"Töriből sztem jó vagyok mert országoson 2. lettem és szinte egész évben nem nyitottam ki a könyvet és kitűnő lettem .... :D"
Ez nem jelentik azt hogy te jó is vagy belőle. Mindössze csak azt jelölik, hogy valahogy kitűnsz a többiek közül.
Én sem mondom magamról el hogy jó vagyok matekból, annak ellenére hogy 10.-be Arany Danin országos 7-ik, 11-be pedig egy másik országos versenyen 6-ik lettem. Most 12-be indulok OKTV-n is, meglátjuk hogy alakul. De akármi is lesz, sosem mondom el magamról hogy jó vagyok belőle. Inkább azt hogy nem rossz. A "jó" az egy picit ego...
Hogy ne legyek OFF: Mivel matekból van róla tétel is elnevezve róla ("Napóleon-tétel"), illetve vannak más vonatkozásai is neki, így nem írom annyira le, mint sok-sok kortársát, meg történelmi személyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!