Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyetemi diákigazolvány...

Egyetemi diákigazolvány befizetés?

Figyelt kérdés
A májusban érkezett levélben lévő diák igénylő papírt küldtem vissza, de abban a borítékban nem volt csekk, és más papíron nincs is rajta, mikor és hogyan kell befizetni az árát. Biztos azon a lapon volt, amit vissza kellett küldeni a képpel meg az aláírással, de arra nem emlékszem, mit írt a fizetésről. Mit tehetek?
2011. aug. 15. 11:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Igényelsz beiratkozáskor.
2011. aug. 15. 11:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok, egy kis bővítés: ha jól tudom augusztus 7 volt a határidő a befizetésre, úgyhogy beiratkozáskor igényelsz, és azt fizeted be. A mostani igazolványod még érvényes egy darabig.
2011. aug. 15. 11:58
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi, én is erre gondoltam. biztonság kedvéért minden mostanság egyetemtől, Educatiótól és Oktatási hivataltól jött levelemet megnéztem, de egyikben sem írtak semmit a diákról. E-mailt sem kaptam. Tényleg marad a beiratkozáskor...
2011. aug. 15. 12:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is beíratkozáskor igényeltem annó, és szept. végén-okt. elején kaptam meg a diákot, csak pár nappal később, mint aki időben igényelt. A mostani diákod okt. 31-ig érvényes.
2011. aug. 15. 12:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Én ugyanígy voltam/vagyok, elvileg augusztus 5-ig kellett volna befizetni. 3án írtam nekik levelet,hogy mi van,mondták,hogy el se kezdték postázni a csekket,ne féljek. Lehet utalni is,én elutaltam,nemtom,h lesz-e értelme.De elvileg majd küldik. Maximum írj nekik levelet,válaszolnak tuti,hogy ne aggódj. :)
2011. aug. 15. 19:11
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Tegnap kaptam az Oktatási Hivataltól egy csekket, amit 19.-ig lehet befizetni! :)) (úgy látszik, csak az kellett, hogy kiírjam a kérdést, máris kaptam postán a választ...) :))
2011. aug. 16. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!