Ha egyetemi kollégiumba főzőcskézni támad kedvem, van rá lehetőség?
olyan érzésem van, hogy nincs rá lehetőség a legtöbb helyen.. szóval inkább úgy kérdezném, hogy van e olyan koli, ahol lehet?:)
majd csak jövőre lesz esedékes, de azért mégis... érdekelne :)
köszi!
Természetesen lehet. Azt ugye te sem gondolod, hogy az egyetemisták nem esznek mást mint hideg élelmet és rendelt kaját? :D
Szintenként szokott lenni egy nagy közös konyha, és azt sütsz, főzöl amit akarsz. A lényeg, hogy rakj rendet magad után (:
Nekünk elég jól fel van szerelve a koli, 4 nagy konyhája van, sok sok székkel és asztallal, egyenként 2 gáztűzhely, sok mosogató stb. Sőt edényeket is lehet kérni, nem kell sajátot vinni.
igazából valamiért - talán a középsulis kolik miatt - azt gondoltam, hogy menza van, amit ugye nem kötelező kérni, de ha nem kéred, ott nincs más lehetőség meleg étel fogyasztására. :D butaság volt ezek szerint:D
utolsó, melyik koliba vagy?:)
Ti milyen luxuskoliba jártok? Nálunk az volt amit viszel, de teljesen normális dolog volt az, hogy a mikróba beleszartak. Ha meg megsértődtem, engem közösítettek ki.
Amihez nem nyúltak, az egy szikrázó rezsó volt. Azzal lehetett főzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!