Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha egyetemi kollégiumba...

Ha egyetemi kollégiumba főzőcskézni támad kedvem, van rá lehetőség?

Figyelt kérdés

olyan érzésem van, hogy nincs rá lehetőség a legtöbb helyen.. szóval inkább úgy kérdezném, hogy van e olyan koli, ahol lehet?:)

majd csak jövőre lesz esedékes, de azért mégis... érdekelne :)

köszi!

2011. aug. 13. 22:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Minden normális koliban lehet. Mindenhol van mikró, villanytűzhely, mosogató, sütő. Neked csak lábast, fazekat, egyéb konyhai eszközöket, meg a belevalót kell hoznod :-)
2011. aug. 13. 22:31
 2/11 A kérdező kommentje:
juj, tényleg?:D de jó, ennek most nagyon megörültem:D azt tudtam hogy mikró bizonyára van, de hogy gáztűzhely is :)) szuper! :D köszönöm:D
2011. aug. 13. 22:32
 3/11 A kérdező kommentje:
azaz akkor villany... végülis mindegy :))
2011. aug. 13. 22:33
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Még palacsintát is lehet sütni. :)
2011. aug. 13. 22:36
 5/11 A kérdező kommentje:
nyami :) bár úgy gondolom koliba palacsintát nem érdemes csinálni... :D viszont más finomságot szívesem csinálnék:D:D
2011. aug. 13. 22:45
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen lehet. Azt ugye te sem gondolod, hogy az egyetemisták nem esznek mást mint hideg élelmet és rendelt kaját? :D

Szintenként szokott lenni egy nagy közös konyha, és azt sütsz, főzöl amit akarsz. A lényeg, hogy rakj rendet magad után (:

Nekünk elég jól fel van szerelve a koli, 4 nagy konyhája van, sok sok székkel és asztallal, egyenként 2 gáztűzhely, sok mosogató stb. Sőt edényeket is lehet kérni, nem kell sajátot vinni.

2011. aug. 14. 07:30
 7/11 A kérdező kommentje:

igazából valamiért - talán a középsulis kolik miatt - azt gondoltam, hogy menza van, amit ugye nem kötelező kérni, de ha nem kéred, ott nincs más lehetőség meleg étel fogyasztására. :D butaság volt ezek szerint:D

utolsó, melyik koliba vagy?:)

2011. aug. 14. 11:27
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
persze! mindenhol van legalább szintenként konyha. de nálunk (PE) van olyan kolesz is, ahol a szobákhoz van ilyen minikonyha.
2011. aug. 14. 15:47
 9/11 anonim ***** válasza:
76%

Ti milyen luxuskoliba jártok? Nálunk az volt amit viszel, de teljesen normális dolog volt az, hogy a mikróba beleszartak. Ha meg megsértődtem, engem közösítettek ki.

Amihez nem nyúltak, az egy szikrázó rezsó volt. Azzal lehetett főzni.

2011. aug. 14. 18:04
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Kedves előző, nem tudom, hogy te milyen koliba laktál, de nálunk ha valaki ilyet tenne, akkor egyből repülne a koliból.
2011. aug. 14. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!