Ha most vendéglátós suliba járok (5 évfolyamos, még 3 év van vissza) attól még érettségi után elvégezhetek 1 kb 2 éves kozmetikus tanfolyamot?
az az igazság,hogy csak a nyelv miatt mentem abba a suliba ,meg az idegenforgalom miatt, de mint kiderült nekünk (a felettünk lévő osztályoknak NEM ) szal nekünk kell csak szakmai gyakorlatra járni,ahol csicskáztatnak minket. na mind1, a lényeg, h kozmetikus szeretnék majd lenni, de még érettségi(20 évesen :/ ) és utána kéne még 1 szakma, + egyetem v fősuli. v 1 szakma és kozmetikus tanfolyam,ill a lényeg h legyen 1 kozmetikus szakmám. az nagyon nagy baj,ha a mai világban nincsen diplomám? a barátommal , azt tervezzük h kb 25 évesen végzünk mindennel (vagyis eredeti terv szerint : 1 év szakma,4 év egyetem v fősuli) de utána még el is kell helyezkedni és a többi. és eddig nem tudtam h mi érdekel,de aztán rájöttem. a másik dolog még az írás volt,de azt majd max hobbi szinten űzöm. légyszi segítsetek , h hogyan tudnék tovább lépni, h merre ,hol stb. (veszprémi vagyok,de pestre szeretnék majd menni,mert barátom is pesti)
előre is köszönöm a válaszokat és remélem h érthető voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!