Előrehozott Infó érettségi?
Figyelt kérdés
Előrehozott Infó érettségit szeretnék tenni most ősszel /most leszek 12.es/ és szeretném tudni hogy mégis hogy van ez? Miből áll egy osztályozó vizsga, meddig van a jelentkezési határidő rá?/én úgy néztem augusztus 31?/ Hogy akkor ez? és Aki csinált már előrehozott infó érettségit és osztályozó vizsgát annak a válaszát előre is köszönöm.2011. aug. 12. 20:05
1/2 anonim válasza:
Ez iskolánként változó.
Osztályozó vizsgát akkor kell tenned, ha 12.-ben is tanultok infót. Értelem szerűen ennek az évnek a tananyagából kell majd osztályozó vizsgát tenned. Azt, hogy meddig kell jelentkezni, mi nem tudjuk megmondani. Én anno csináltam jó pár osztályozó, egyiket másikat egy-egy óraközi szünetben, de volt amelyiket augusztusban csináltam.
2/2 anonim válasza:
Szia. Én most érettségiztem előrehozottan infóból májusba én is most leszek végzős. Nekünk már nem kellett osztályozót tenni hisze csak 9-10be volt infónk. Menj be az iskoládba és kérdezd meg hogy mikor kell jelentkezni az októberi érettségidre,biztos lesz bent valaki nálunk legalább is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!