Kollégium vagy bejárós suli?
Milyen messze van a suli? Én kollégista vagyok (1 órányira lakom). Barátnőm naponta megtesz fél-fél órát busszal a suliba és vissza haza. De van egy olyan ismerősöm is, aki szintén 1 órára lakik és ő bejár mindennap:D
Kibírható a kolesz ;)
Bejárni nagyon fárasztó amúgy. Korán kelni, rohanni, nyomorogni a buszon, későn hazaérni.
Adj meg több konkrétumot, mert ez így kevés, de ne ez alapján válassz sulit!
1. vagyok.
A kolesz bármennyire is félelmetesen hangzik, rengeteg mókát is tartogat :) Sok barátot szerezhetsz, együtt tanulhattok, együtt fedezitek fel a várost. Tény, hogy sokszor nem könnyű, néha szívesebben lennél egyedül, és igazodni is kell a másikhoz. Épp ezért sok mindent tanulhatsz is. Én már 3 éve kollégista vagyok és szerintem úgy emberileg sokat fejlődtem és önállóbb, bátrabb, türelmesebb lettem. És szobatársaimon is azt látom, hogy első évhez képest mindenki sokat változott és jó irányba. Teljesen összehangolódtunk :)
A tanulószobában mi tudunk tanulni, mert egy nevelő mindig bent van, de ennek a rendje koleszonként változik szerintem.
Csak arra gondolj, hogy te mit szeretnél. Szerintem nem kell megijedni a kolesztól, sok kihívást tartogat, de sok szép élményt is hozhat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!