Diákigazolvány pénzt meddig lehet (ett) befizetni?
Sziasztok, az a problémám hogy totál kiment a fejemből és elfelejtettem befizetni az 1600 forintot a diákigazolványra, hogy az egyetem alatti időszakban is legyen...
Felhívtam az oktatási hivatalt egy kb. velem egyidős hangú csaj vette fel és "szerinte" már nagyon túl vagyok a határidőn, majd a beiratkozásnál kell ezt intéznem.
A kérdés, hogy most végül is befizessem ma próba-szerencse alapon (lehet belőle bajom, elúszik a pénz?) vagy tényleg megoldható majd a beiratkozáskor szept 8.-ikán a dolog? =/
augusztus 5 volt a határidő
már volt itt korábban egy ilyen kérdés, valaki azt írta, hogy ő most hétfőn fizette be, és felhívta őket, és neki elfogadták.
Igazából csak pár nappal vagy túl a határidőn.
Vagy felhívod őket mégegyszer, és reménykedsz, hogy egy hozzáértőbb csaj veszi fel, aki meg tudja mondani, hogy időben van-e, ha most fizeted be.
Vagy tényleg vársz a beiratkozásig, de akkor az első 2-3 hétben nem lesz diákod, legfeljebb majd egy tanulói jogviszony-igazolással igazolod hogy tanuló vagy.
Elvileg ha egy picivel később kapom meg nem baj mert az előző diákom október 31-ig jó, legalábbis valami ilyesmit olvastam valahol...
Szóval akkor majd megérdeklődöm hogysmint megy beiratkozásnál. Azért nem mindegy sajnos mert MÁV-al járnék, és a diák meg a felnőtt bérlet ég és föld... =/
Hjaj bakker. Azért igazán meghosszabbíthatnák a fizetési határidőt, vannak akik felvételi idején mennek nyaralni és rohadtul nem érnek haza ötödikére meg gondolhatnának a feledékenyekre is pl mint én, szóval olyan augusztus 15-ig lazán várhatnának ezzel... Kiküldik jóval előbb de majd csak 1 meg másfél hónap múlva fizesd be... Tök korrekt az egész.
Persze elismerem hogy én hibáztam csak na... :D
Én voltam az aki kérdezett: nem tartózkodtam otthon, és akit megkértem, hogy fizesse be, hát, elfelejtette. Pénteken volt ugye a határidő, vasárnap estére tudtam meg, hogy nincs befizetve. Írtam még aznap este egy mailt nekik, hogy mit tegyek, befizessem vagy igényeljek újra. Másnap még a válasz előtt befizettem, aztán később azt válaszolták, hogy minél előbb fizessem be, és kiállítják az igazolványt.
Szerintem próbálj meg te is írni nekik.
Nem még mindig nem... Spam tároló is üres :S
Próbálj te is érdeklődni náluk... holnap reggel írok Megint. Kettőnk közül valaki csak kap választ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!