Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » MEgbélyegzett leszek mert nem...

MEgbélyegzett leszek mert nem tudok eljutni a gólyatáborba?

Figyelt kérdés
2011. aug. 10. 18:32
 1/5 anonim ***** válasza:
nem
2011. aug. 10. 18:41
 2/5 anonim ***** válasza:
35%
Beiratkozáskor lekötöznek, aztán tüzes vassal a homlokodra égetik, hogy nem voltál gt-ben. -.-"
2011. aug. 10. 18:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Dehogyis. Én se voltam egyikbe sem és még kiderült, hogy egy csomóan nem. Annyi hátrányod lesz, hogy lehet hogy mások már ismerik egy picit egymást, de téged meg azért akarnak megismerni, mert új vagy nekik.

Ezen ne parázz, minden oké.

2011. aug. 10. 18:49
 4/5 anonim ***** válasza:
88%

ne hazudjatok neki, aki nem megy gólyatáborba az nem iratkozhat be csak költségtérítésesre:o)))))))))))))

no para, semmi bajod nem lesz én sem voltam soha és van két diplomám meg ezer haverom

2011. aug. 10. 19:04
 5/5 anonim ***** válasza:

Én is paráztam ezen néhány évvel ezelőtt. :D

Ne félj, semmi hátrány nem ér majd. Senki sem fog piszkálni. Max egyszer-kétszer szóba kerül szobatársaknál, de ez kb 1-2 napig téma. De az sem úgy h "ki volt az a mocsok, aki kihagyta a gólyatábort?!"

2011. aug. 10. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!