Elso eves Pazmany jogi jegyzetek es konyveket kitol tudok en lemasolasra kolcsonkerni?
A csaladban egy kisse megkesve de lelkesen kezdene a felesegem iden ott, es nagyon fel a kihivasoktol is, meg az anyagiaktol, hogy tulvallalta magat. Barmilyen segitseget szivesen vennenk. Es nem tartanank meg, csak masolas a cel. Remeljuk, hogy jo tanulok is jelentkeznek:)
udv
szerintem várjátok meg, míg elmondják a tanárok, hogy mit kérnek pontosan, mert bár én nem jogra járok, sokszor nme ugyanazt kérik.
én úgy szoktam, hogy kiveszem a könyvtárból, lemásolom és kész :D
Szerinted kinek biznisz, hogy megveszi a könyvet drágán, és ingyen odaadja neked, hogy összevissza hajtogasd fénymásoláskor?
Marad a könyvtár.
Egyébként nagy mennyiséget másolni sem sokkal olcsóbb + illegális is, mert szerzői jogokat sértesz vele. Jól kezdődik a jogi egyetem...
igenis sokan másolnak, ez van...adják olcsóbban, aztán majd megveszik többen...az meg milyen különben is, hogy a tanár ajánlgatja a könyvét, aztán meg egy használhatatlan vacak...
nyugodtan másolj, csak ne mutogassa a tanárnak a feleséged :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!