GYTK-n (akármelyik egyetemen) kötelező a szaknyelv?
Figyelt kérdés
Ha hülyeséget kérdeztem, bocsi :), nem nagyon vagyok otthon még ebben a világban, jövőre kell felvételiznem és gondolkoztam, hogy majd anno felvehetném a szaknyelvet. Már német középfokom van, ha kötelező a szaknyelv akkor felsőfokot csinálnék, hogy kiválthassam a szakmai közepet (ha megint hülyeséget beszélek, sorry :DD). Az angol középfokot mindenképp megcsinálom.
Valaki, aki okosabb nálam ebben a témában, segítsen, légyszi!! :))
2011. aug. 10. 10:26
1/1 bensdorp válasza:
SOTÉ-n nem kötelező a szaknyelv.
Ami itt kell a diplomához, az 2 nyelvvizsga: egy legalább középfok és egy legalább egyetemi záróvizsga (ez kb. alapfok nehézségű). Ezeknek 2 különböző nyelvből kell lennie, az egyik mindenképp angol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!