Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Lányként milyen táskát vegyek...

Lányként milyen táskát vegyek egyetemre, ha egy nap sok órám lesz és sok könyvet és füzetet + alapcuccokat (pénztárca, iratok stb. ) kell cipelnem egy nap?

Figyelt kérdés
2011. aug. 9. 20:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
bocs toll
2011. aug. 9. 21:18
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is hátizsákot hordok. Biciklivel járok, nincs nagyon más alternatíva, és ez az amit szeretek mert kényelmes és könnyen hordható.
2011. aug. 9. 21:23
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

haláltökmindegy, amibe belefér, és neked tetszik.

senkit nem érdekel,h. hátizsák, vagy Louis Vuitton kézitáska.

2011. aug. 9. 21:35
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Lány vagyok én is hátizsákot hordok, mert belefér egy-két füzet, pulóver, a napi kajám, és ha hazafelé bevásárolok vagy könyvtárból kölcsönzök (bölcsészélet, ejnye-hinnye), van mibe belerakni a termést.

Továbbá szabad a két kezem, nem kell félnem, hogy lecsúszik a cucc a vállamról, miközben tömegközlekedek.

Az alapcuccokat övtáskában hordom (viva la Budapest :/).

2011. aug. 9. 21:41
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem két táskám is van, egy kisebb válltáska (de azért két füzet elfér benne) és hátizsák. Reggel mindig végig gondolom milyen idő van, illetve mi kellhet aznap. Nem mindegy hány órám van, azaz hány füzet kell (nem írok mindent külön füzetbe de ebbe most nem kezdek bele), nem mindegy milyen idő van, mert ha rossz akkor pl tuti nem megyek kis oldaltáskával plusz mappával, ahogy jeges úton is jobb nekem a hátizsák.

Ha sokáig bent maradok akkor is hátizsák, mert abban elfér minden kényelmesen. Igazából tényleg mindenki magasról tesz rá, hogy ki miben hozza a cuccát... :D Én mindig úgy pakolok, ahogy éppen kényelmesnek látom aznapra.

2011. aug. 9. 22:10
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Én normális női kézi táskát hordok. Pénztárca,iratok, üditő, tollak, egyebekek belefér. Mellette pedig egy mappát hordok magamnál.
2011. aug. 9. 22:29
 17/17 anonim válasza:
100%
akár furikban (talicskában) is viheted, ha neked az a kényelmes :)
2011. aug. 10. 01:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!